Levertijden

Direct Leverbaar

Indien het bestelde artikel op voorraad is, zie je dit direct na het opgeven van het aantal producten dat u bij ons besteld. Wij streven ernaar je bestelling dan de volgende dag te verzenden, dit lukt dan ook in 99% van de gevallen. Mocht een product door omstandigheden toch niet direct leverbaar zijn ontvang je bericht over de levertijd.

Leverbaar na 28 mei 2023 dit ivm een vakantie

Zodra blijkt dat uw bestelhoeveelheid groter is dan onze huidige voorraad, dan kan het zijn dat de levering wat langer duurt dan gebruikelijk. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op en gaan wij dit product in samenwerking met onze leverancier zullen gaan uitleveren. De levertijd van 4-5 werkdagen kan per bestelling verschillen en is o.a. afhankelijk van de bestelde producten en aantallen. Voor een exacte levertijd nemen wij contact met u op.

Verzending

– Alle bestellingen worden verzonden via de pakketdienst van DHL en in de regel binnen 24 uur bezorgd inclusief de zaterdag

– Je ontvangt automatisch een e-mail met Track & Trace code op het moment dat het pakket bij ons het magazijn verlaat. Op de dag van bezorging kunt u het precieze tijdvak zien, waardoor u de status van uw bestelling stap voor stap kunt volgen.

– Onze pakketten worden tweemaal bij u aan de deur aangeboden door PostNL.

– Als u onverhoopt niet thuis bent, kunt u na de eerste bezorgpoging zelf bepalen waar en wanneer uw pakket de tweede maal moet worden aangeboden ( thuis, bij de buren, in de avond, op een van de 3.000 postkantoren of op een ander adres)

– Kan het pakket ook de tweede maal niet worden afgeleverd? Dan kan het pakket op het dichts bij zijnde postkantoor worden afgehaald. Hier kunt u het drie weken lang ophalen op een voor u geschikt moment. – De zendingen worden van maandag t/m zaterdag aangeboden

– Indien het pakket op een ander adres dan het factuuradres moet worden afgeleverd kunt u dit aangeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.