Cottage garden 6 bloemen kweekset

 3,50

De Cottage Garden Kweekset van Buzzy is een origineel groeicadeautje of natuurlijk leuk voor eigen gebruik. de cottage garden is een kweekkasje met 6 verschillende bloemen!

Op voorraad

Beschrijving

De Cottage Garden Kweekset van Buzzy is een origineel groeicadeautje of natuurlijk leuk voor eigen gebruik. Kweek met de cottage garden zes mooie verschillende kleurrijke bloemen! De bloemen die je kunt kweken met de cottage garden zijn:

Tulppapaver
Gipskruid
Korenbloem
Ganzenbloem
Goudsbloem
Hoornviooltjes

Inhoud:

Afm. 17x11x14 cm. Wordt compleet geleverd met mini kweekastje, zes zakjes met zaadjes, cocopress (potgrond) en zaai instructie (binnenkant verpakking).

Zaai instructies:

Leg het Cocopress tablet in een schaal en voeg ca. 125 ml lauw water toe. Na ongeveer 15 minuten is de cocopress verzadigd en heeft u voldoende potgrond voor zes potjes. Maak met een vork de grond enigzins los. de grond vochtig houden. druk voorzichtig een beetje zaad in de vochtige aarde. Plaats de potjes terug in het kweekkastje. De plantjes groeien het beste bij kamertemperatuur. Zodra de zaadjes ontkiemd zijn, plaatst u het kasje op een vensterbank. Om te voorkomen dat de plantjes naar het licht groeien kunt u het kweekkastje dagelijks draaien. Als de plantjes ca. 5 cm hoog zijn kunt u ze verplanten naar de tuin.

Tips:

Voor nog meer leuke kweeksets kunt u hier klikken >> nog meer kweeksets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.