“Duizend maal sorry” – duizendschoon

 3,95

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Duizend maal sorry”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de duizendschoon zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

Op voorraad

Beschrijving

Stuur een te gekke kaart met de tekst “Duizend maal sorry” en duizendschoon zaadjes van Seeds & Greets. De seeds & greets groeikaarten zijn een onwijs leuk alternatief voor een gewone kaart. De combinatie van bloemen/groente/fruit en de tekst op de kaart zijn fantastisch. Aan de achterzijde van de kaart/kweekzakje is er de mogelijkheid om een aanvullende tekst te schrijven en een postzegel op de kaart te plakken.

Doordat de kaart ook als kweekbakje voor de duizendschoon dienst doet, blijft de kaart net zo lang staan tot de duizendschoon uitgepoot dienen te worden. Je kan dus nog langer van de kaart (en de duizendschoon) genieten. De kaart/kweekbakje met de tekst (“Duizend maal sorry”) en de duizendschoon zaadjes is een leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

Inhoud:

  • De kaart/kweekzakje
  • Twee aardetabletten
  • Een zakje met zaadjes

Zaaitip:

Duizendschoon zaadjes zijn erg klein, wij adviseren daarom het zaaisel niet te bedekken met grond, maar licht aan te drukken. Het zaaisel met licht benevelen met lauwwarm water. Hierna het zaaibakje afdekken met huishoudfolie. De optimale opkweektemperatuur is 20 graden Celsius. Zorg er voor dat het zaaisel niet uitdroogt, anders opnieuw benevelen. Zodra de eerste groene puntjes van de kiemplantjes verschijnen kan het huishoudfolie verwijderd worden.

Het uitplanten kan als de plantjes 4 cm. groot zijn, per 2 stuks buiten uitplanten. De onderlinge plantafstand tussen de groepjes: 50 x 30 cm. Regelmatig water geven.

Andere kaarten in deze serie:

en nog veel meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.