“Gefeliciteerd met jullie dochter” – Roze gerbera

 3,95

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd met jullie dochter”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de roze gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Stuur een te gekke kaart met de tekst “Gefeliciteerd met jullie dochter” en roze gerbera zaadjes van Seeds & Greets. De seeds & greets groeikaarten zijn een onwijs leuk alternatief voor een gewone kaart. De combinatie van bloemen/groente/fruit en de tekst op de kaart zijn fantastisch. Aan de achterzijde van de kaart/kweekzakje is er de mogelijkheid om een aanvullende tekst te schrijven en een postzegel op de kaart te plakken.

Doordat de kaart ook als kweekbakje voor de roze gerbera zaadjes dienst doet, blijft de kaart net zo lang staan tot de roze gerbera uitgepoot dient te worden. Je kan dus nog langer van de kaart (en de roze gerbera zaadjes) genieten. De kaart/kweekbakje met de liefdevolle tekst (“Gefeliciteerd met jullie dochter”) en de roze gerbera zaadjes is een leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

Inhoud:

  • De kaart/kweekzakje
  • Twee aarde tabletten
  • Een zakje met zaadjes

Zaaitip:  

Gerbera zaadjes zijn erg klein, wij adviseren daarom het zaaisel niet te bedekken met grond, maar licht aan te drukken. Het zaaisel met licht benevelen met lauwwarm water. Hierna het zaaibakje afdekken met huishoudfolie. De optimale opkweektemperatuur is 20 graden Celsius. Zorg er voor dat het zaaisel niet uitdroogt, anders opnieuw benevelen. Zodra de eerste groene puntjes van de kiemplantjes verschijnen kan het huishoudfolie verwijderd worden.

Het uitplanten kan als de plantjes 4 cm. groot zijn, per 2 stuks buiten uitplanten. De onderlinge plantafstand tussen de groepjes: 50 x 30 cm. Regelmatig water geven.

Andere kaarten in deze serie:

en nog veel meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.