“Gefeliciteerd” gerbera zaadjes

 3,95

Op zoek naar een te gekke gefeliciteerd kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing en (hopelijk) veel plezier voor degene die het ontvangt.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Stuur een te gekke “gefeliciteerd kaart” met de tekst “Gefeliciteerd” en gerbera zaadjes van Seeds & Greets.  De seeds & greets groeikaarten zijn een onwijs leuk alternatief voor een gewone kaart. De combinatie van bloemen/groente/fruit en de tekst op de kaart zijn fantastisch. Aan de achterzijde van de kaart/kweekzakje is er de mogelijkheid om een aanvullende tekst te schrijven en een postzegel op de kaart te plakken.

Doordat de kaart ook als kweekbakje voor het gerbera zaadjes dienst doet, blijft de kaart net zo lang staan tot gerbera bloem uitgepoot dient te worden. Je kan dus nog langer van de kaart (en het gerbera zaadjes) genieten. De kaart/kweekbakje met de liefdevolle tekst (“Gefeliciteerd”) en het gerbera zaadjes is een leuke verrassing voor de gene die het ontvangt.

Inhoud:

  • De kaart/kweekzakje
  • Twee aardetabletten
  • Een zakje met zaadjes

Zaaitip:  

Zaai op een diepte van maximaal 1 cm, en houdt vanaf dan de grond vochtig om geen korst te krijgen aan het oppervlak van de bodem. Doe een stukje vershoudfolie met gaatjes over het kweekzakje zodat er een goed en vochtige omstandigheden ontstaan waarin het gerbera zaadjes het beste kan ontkiemen. Houd hierbij wel in de gaten dat de grond goed vochtig blijft en zeker niet nat is! Als de gerbera zich heeft ontkiemt kunt u het beste een gaas of vershoudfolie met gaatjes over het kweekbakje heen spannen om zo ongedierte bij het gerbera plantje weg te houden! Na opkomst van de plantjes de folie verwijderen. Als de plantjes 8 à 10 cm hoog zijn kunt u deze verplanten in bloempotten.

Andere kaarten in deze serie:

en nog veel meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.