Groeicadeau – Passieflora

 1,65

Een klein en vrolijk cadeau voor elke gelegenheid! Voor een leuke prijs een potje met de leukste en bekendste bloemetjes. Zaai zelf of geef de Passiflora, Aardbeitjes, Lavendel, Vergeet-me-nietjes, Klavertje 4, Kamille, Suikerplantje of Zonnebloemen weg. Neem dus snel een potje mee, altijd leuk!

Op voorraad

Beschrijving

De Passieflora, wie heeft die nou niet als zaadje gepoot en tot grote hoogte zien bloeien? Dat was toch leuk, dus neem snel dit kleine, leuke en bijzondere cadeautje voor welke gelegenheid mee! Zoek dan niet verder en neem dit leuke Passieflora groeicadeautje mee en maak het feest compleet.

Inhoud:

  • Cocopress tablet
  • zakje zaadjes
  • potje

Zaai instructies:

Je kan het cocopress tablet in een schaaltje en voeg 30 ml lauw water toe. Na ongeveer 5 minuten is de cocos verzadigd en heeft u circa 60 cc potgrond gereed voor gebruik, hierna strooi je de Passieflora zaden over de aarde en druk deze lichtjes aan. Je houdt de aarde goed vochtig (maar niet te nat) en als de plantjes 5-6 cm hoog zijn kan je ze uitplanten in een grote bloempot of balkon bak.
Passieflora groeit en bloeit het liefst in de zon of in de halfschaduw. In tropische en subtropische gebieden wordt de plant vooral gebruikt als begroeiing van muren, schuttingen en pergola’s. In ons klimaat is het echter een plant die zich leent om in een kuip of grote bloempot buiten te zetten en dan alleen in de zomertijd. In de winter moet de plant op een koele plaats.

Andere in deze serie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.