Kweekset ratatouille

 7,95

Verse producten en alle ingrediënten aanwezig om met zelf gekweekte groenten een heerlijke ratatouille te maken!

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groente, dat vooral bekend is als specialiteit uit Nice. De basis ingrediënten zijn: Tomaat, Courgette, Aubergine en Paprika. In de kweekset ratatouille vindt u naast de zaai- aanwijzingen van de vier groenten, ook de bereidingswijze van een authentieke ratatouille. In de kweekset ratatouille vind u alle ingrediënten om zelf een heerlijke ratatouille te maken.

Inhoud:
kweekkasje ( 40 x 18 x 6,5 cm, gemaakt van gerecycled polystyreen en P.E.T.
De transparante kap is voorzien van een tweetal afsluitbare luchtopeningen.), Schep en harkje, zes tabletten cocopress potgrond (voorzien van plantenvoeding en polymeren om uitdroging van de grond te voorkomen.), Zaai-instructies en recept en 4 zakjes groente zaad (tomaat, courgette, aubergine en paprika)
Compleet met authentiek recept om de heerlijkste ratatouille te maken!

Tips:
U kunt het recept ook uitbreiden met toevoeging van een ui en knoflook!
Ratatouille wordt vaak gegeten in combinatie met stokbrood

Deze set is ook leuk als cadeau, voor een kleine prijs een uniek en groeiend cadeau waar men ook nog van kan genieten! Op verzoek kunnen cadeau’s tegen een kleine meerprijs ook worden ingepakt, als u de verzending wilt laten inpakken, vragen wij u contact met ons op te nemen via de het volgende emailadres; info@groeicadeau.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.