Bijzondere collectie

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

“Beterschap” – Viooltjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Beterschap”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het viooltjes zaad is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Duizend maal sorry” – duizendschoon

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Duizend maal sorry”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de duizendschoon zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd met jullie dochter” – Roze gerbera

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd met jullie dochter”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de roze gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd met jullie zoon” – Blauwe gerbera

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd met jullie zoon”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de blauwe gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd” – Goudsbloem

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd!”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de Goudsbloem zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd” gerbera zaadjes

Op zoek naar een te gekke gefeliciteerd kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing en (hopelijk) veel plezier voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Hart” – Anjers

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met een “Hart”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de anjers is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Heel veel sterkte” – Spinazie

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Heel veel sterkte”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de spinazie zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Ik hou van je” – Madeliefjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Ik hou van je”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het madeliefjes zaad is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Ik vergeet jou niet” – vergeet me nietjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Ik vergeet jou niet”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de vergeet-me-niet zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Kalm aan” – Kamille

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Kalm aan”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de kamille zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Rustig aan” – Lavendel

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Rustig aan”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de lavendel zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Snel weer beter” – rode peper

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Snel weer beter”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de rode peper zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Uitmuntend” – Munt

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Uitmuntend”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de munt zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

Cottage garden 6 bloemen kweekset

De Cottage Garden Kweekset van Buzzy is een origineel groeicadeautje of natuurlijk leuk voor eigen gebruik. de cottage garden is een kweekkasje met 6 verschillende bloemen!

 3,50