Groentezaadjes

Toont alle 4 resultaten

Mini kweekset blauw kids

Met de mini kweekset blauw kunnen kinderen hun eigen tomaten en tuinkers planten en verzorgen. de mini kweekset blauw is een leuk cadeau voor kinderen. Wat is er nu leuker dan buiten zijn, met je handen in de aarde wroeten, zaaien, zorgen en oogsten?

 9,95

Mini kweekset lichtblauw kids

Met de mini kweekset lichtblauw kunnen kinderen hun eigen tomaten en tuinkers planten en verzorgen. de mini kweekset lichtblauw is een leuk cadeau voor kinderen. Wat is er nu leuker dan buiten zijn, met je handen in de aarde wroeten, zaaien, zorgen en oogsten?

 9,95

Mini kweekset rood kids

Met de mini kweekset rood kunnen kinderen hun eigen tomaten en tuinkers planten en verzorgen. de mini kweekset rood is een leuk cadeau voor kinderen. Wat is er nu leuker dan buiten zijn, met je handen in de aarde wroeten, zaaien, zorgen en oogsten?

 9,95

Mini kweekset wit kids

Met de mini kweekset wit kunnen kinderen hun eigen tomaten en tuinkers planten en verzorgen. de mini kweekset wit is een leuk cadeau voor kinderen. Wat is er nu leuker dan buiten zijn, met je handen in de aarde wroeten, zaaien, zorgen en oogsten?

 9,95