kaart

Toont alle 8 resultaten

“Beterschap” – Viooltjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Beterschap”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het viooltjes zaad is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd met jullie huwelijk” – gerbera zaadjes

Op zoek naar een te gekke trouwkaart om het nieuwe bruidspaar te feliciteren, met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de felicitatie tekst “gefeliciteerd met jullie huwelijk”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de gerberazaadjes is een geweldig leuke verrassing voor het pasgetrouwde stel.

 3,95

“Gefeliciteerd” – Goudsbloem

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd!”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de Goudsbloem zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Gefeliciteerd” gerbera zaadjes

Op zoek naar een te gekke gefeliciteerd kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Gefeliciteerd”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het gerbera zaadjes is een geweldig leuke verrassing en (hopelijk) veel plezier voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Het aller bèèèèste” – wortelzaad

Op zoek naar een te gekke beterschapskaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Het aller bèèèèste”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en het wotelzaad is een geweldig leuke verrassing en (hopelijk) veel gezondheid en een snel herstel voor degene die het ontvangt. 

 3,95

“Jouw liefde smaakt naar meer” – aardbeienzaadjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de liefdevolle tekst “jouw liefde smaakt naar meer”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de aardbeienzaadjes is een geweldig leuke verrassing voor jouw geliefde.

 3,95

“Rustig aan” – Lavendel

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Rustig aan”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de lavendel zaadjes is een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

 3,95

“Succes!” klavertje vier zaadjes

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Succes!”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de klavertje vier zaadjes is een geweldig leuke verrassing en veel geluk voor degene die het ontvangt.

 3,95